Over Massagepraktijk Cisun

Ik ben Cindy Janssen.  Ik ben sinds 2012 gediplomeerd massagetherapeute. Ik heb o.a.
mijn diploma Medische Basiskennis behaald bij Hoger Onderwijs, Energieschool in
Den Bosch. Mijn diploma Ayurvedisch massagetherapeute behaald bij Robert Swami Persaud, van de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde.(HAG)

De Ayurveda betekent letterlijk: “levens-inzicht” De Ayurveda is een eeuwen oude geneeskunde, voor iedereen toegankelijk. Ayurveda gelooft dat het belangrijkste in de gezondheid van de mens zit in de bewustwording.    “Lichaam en Geest in Balans”

Ik geef ook andere soorten massages zoals klassieke spiermassage, bamboe massage, jade massage, indian head massage, holistische energetische massage, lomi lomi massage, guasha massage, voetreflex massage, kindermassage.

Kortom, Ik heb mijn passie gevonden in het geven van massages en in het bijzonder de Ayurvedische massage! Een massage is niet alleen pure ontspanning, maar het creëert ook een goede balans tussen lichaam en geest. Tevens heeft het een bijzondere invloed op het herstellend vermogen van de mens.

“Sommige dingen kun je niet verwoorden, die moet je gewoon ervaren!”

Ik begroet je dan ook graag in mijn praktijk zodat je zelf kunt kennis maken met de verschillende soorten massages. Maak nu je afspraak via de website, of stuur een whatsapp-bericht. Want het kan zijn dat ik telefonisch niet bereikbaar ben, omdat ik met een behandeling bezig ben.
Telefoonnummer is: 06-38 90 80 25